Dobava elektrike od 01. 07. 2022
Petek, 24. Junij, 2022
Dobava elektrike od 01. 07. 2022
04. 07. 2022

Spoštovani etažni lastniki,

obveščamo vas, da smo zaradi skokovitega porasta cen električne energije in nestabilnih razmer na trgu dobaviteljev energentov, ki se kot kaže, ne bodo umirile v kratkem, bili primorani poiskati alternativno oskrbo z električno energijo.

V postopku iskanja ugodnejšega ponudnika električne energije, smo po večmesečnem skrbnem testiranju, izbrali družbo Sonce Energija d.o.o. in z njo sklenili pogodbo o dobavi električne energije za objekte v upravljanju družbe Staninvest d.o.o. Prehod na novega dobavitelja elektrike se bo pričel z dnem 01.07.2022.

Omenjena družba, je kot prva v Sloveniji razvila energetsko tržnico Suncontract, ki omogoča neposredno povezovanje proizvajalcev in porabnikov električne energije. S tem je posrednik v klasični obliki izključen in ne zaračunava provizij, kar posledično vodi do nižjih cen elektrike za porabnike. SunContract nudi energijo iz okolju manj obremenjujočih virov kot so sonce, voda, kogeneracija in biomasa.

Dobrobit etažnih lastnikov je glavno vodilo našega podjetja, ki s svojo vizijo stremi tudi k varovanju okolja, zato skupaj z vami prevzemamo iniciativo po zmanjšanju odvisnosti od uvoženih virov energije. Tako zagotavljamo ne samo nižje stroške elektrike, ampak sočasno tudi izključno okolju prijaznejšo rabo elektrike.

 

Lep pozdrav,

Staninvest d.o.o.

 

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani